Stjärnan: ”Jag glömde 330 000 – på ett kafé”

SPORTBLADET

Haralabos Voulgaris om sin jättemiss: ”Fick aldrig tillbaka pengarna”

En anonym pokerstjärna glömde två miljoner kronor i en taxi – och fick tillbaks dem av den ärlige chauffören.

Nu berättar proffset Haralabos Voulgaris att han varit med om ungefär samma sak när han glömde ungefär 330 000 kronor på ett kafé.

– Men de pengarna fick jag aldrig tillbaka, säger han.

En av årets finaste julhistorier är den om taxichauffören Gerardo Gamboa, som hittade 300 000 dollar, motsvarande två miljoner kronor, i sin bil i Las Vegas och såg till att ägaren "en världsberömd pokerspelare" som dock är anonym i nuläget, fick tillbaka varenda krona.

– Jag är en fattig kille, men jag behöver inte pengar som inte tillhör mig, förklarade Gerardo Gamboa för Las Vegas Review Journal.

"Det är normalt"

Historien spreds över världen och en som kände igen sig i händelsen är Haralabos Voulgaris, tidigare pokerproffs som nuförtiden främst specialiserar sig på sportsbetting.

Voulgaris berättade via Twitter om en händelse 2005 då han glömde 50 000 dollar eller ungefär 330 000 kronor på ett kafé på San Franciscos flygplats.

– Jag glömde 50 000 dollar på en Cinnabon-disk på SFO. Men de pengarna fick jag aldrig tillbaka, skriver han.

Haralabos Voulgaris får också frågan på Twitter varför i hela fridens namn han åkt runt med 50 000 dollar i kontanter överhuvudtaget och konstaterar att det hör till vardagen som pokerspelare.

– Jag spelade mycket poker på den tiden. Det är normalt, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker