Isa Demir kan återvända till Sverige

Av: Jasmin Frljevic

Publicerad:
Uppdaterad:

Har brutit kontaktet med Boluspor

Tidigare Syrianska försvararen Isa Demir, 29, lämnar den turkiska klubben Boluspor. Detta till följd av ett kontraktsbrott.

– Det rör sig om flera punkter, uteblivna löner är en av dem, säger han till Fotbollstransfers.com

Efter förra säsongen valde Isa Demir, 29, att lämna Syrianska FC efter sju och ett halvt år i klubben för att testa lyckan ute i Europa. Skeppet styrdes mot Turkiet och klubben Boluspor. Men det har varit allt annat är guld och gröna skogar för försvarsspelaren.

”Det har varit en turbulent tid”

Det blev blev bara fyra seriematcher för den turkiska klubben men det är problem med klubbledningen som nu gör att 29-åringen väljer att bryta kontraktet.

– Jag har brutit kontraktet med Boluspor på grund av avtalsbrott från klubbens sida. Det rör sig om flera punkter, uteblivna löner är en av dem, säger han till Fotbolltransfers.com.

Nu står han utan kontrakt och utesluter inte en flytt tillbaka till Sverige.

– Det har varit en turbulent tid här på slutet för både mig och min fru och vi behövde ta lite semester men jag tar tag i den biten när jag är tillbaka om några dagar. Jag har redan varit i kontakt med flera svenskar klubbar. Transferfönster stänger först om en månad, mycket kan hända tills dess, men det är inte omöjligt att man återvänder till Sverige, säger högerbacken till Fotbolltransfers.com.

Men han förnekar att någon kontakt med hans tidigare klubb Syrianska har tagits.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN