Slår tillbaka – efter påstådda krogbråket

McGregors pappa: ”Är nonsens”

Foto: Isaac Brekken / TT

avSimon Sjöstrand

SPORTBLADET

MMA-stjärnan Conor McGregor, 29, ska ha varit inblandad i ett krogslagsmål med kriminella – och fått utstå hot.

Nu slår pappa Tony McGregor tillbaka mot uppgifterna.

– Det är nonsens, säger han enligt Daily Mirror.

På onsdagen kom uppgifter om att MMA-stjärnan Conor McGregor, 29, ska ha varit inblandad i ett slagsmål på en krog i Dublin.

Bråket ska ha inträffat under söndagskvällen och ska, förutom McCregor, ha involverat tre män som uppges ha tidigare kopplingar till kokain- och vapenimport.

Enligt vittnen ska McGregor ha försvunnit från platsen illa kvickt efter händelsen och irländsk polis ska ha varit medvetna om slagsmålet, men inte gått vidare med fallet.

”Är löjligt”

– Det har inte kommit in någon polisanmälan från händelsen från någon part. Det har inte förekommit något uttalande från de inblandade eller från puben, ska en källa inom polisen ha sagt.

Efter händelsen cirkulerade det, enligt irländska Daily Mirror, uppgifter på sociala medier om att de påstått kriminella krävt McGregor på närmare nio miljoner kronor i ersättning och att han var utsatt för hot.

Nu slår McGregors pappa, Tony, tillbaka mot uppgifterna.

– Det är nonsens, absolut nonsens. Hela berättelsen är nonsens. Den har fått ben och så blir det så där löjligt – det har blivit komiskt. Vi har inget att frukta. Det finns ingen som är ute efter oss, säger Tony enligt irländska Mirror.

”Räcker att han visar sig”

– Vi är en laglydande familj och det kommer vi fortsätta att vara, fortsätter han.

Inte heller Dana White, vd för UFC-koncernen, köper berättelsen.

– Jag tror inte på det. För om det hade varit sant, då hade det varit stort. Utanför-skalan-stort. Det räcker att Conor visar sig på gatan så är det stora nyheter. Men om det är sant så lär vi få reda på det, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

MMA

UFC