Följ idrottsgalan på aftonbladet.se

SPORTBLADET

I kväll är det dags för Idrottsvärldens höjdarfest – Idrottsgalan.

Bäst följer du med i festligheterna genom aftonbladet.se och TV 7 – som storsatsar med massiv rapportering både före, under och efter galan.

I kväll samlas idrottens höjdare för att fira och dela ut priser. Även aftonbladet.se är på plats för att täcka festen – pristagarna, skvallret och skandalerna.

Fyra reportrar kommer att följa partyt direkt från Globen och aftonbladet.se:s redaktion har förstärkts med extra medarbetare.

Före galan börjar, mellan klockan 19.00 och 20.00, sänder TV 7 direkt när gästerna anländer och minglar på röda mattan. Sändningen visas också direkt i webb-tv på aftonbladet.se.

Anja Pärson får bragdguldet

I studion kommer Sportbladets Lasse Anrell och Aftonbladet Klicks Olivia Svenson att kommentera gästerna och vad som händer på röda mattan. Även flera andra specialinbjudna, ännu så länge hemliga, gäster kommer att vara på plats. Tittarna kommer också att kunna följa utdelningen av bragdguldet till Anja Pärson i direktsändning.

Själva galan följer du bäst från aftonbladet.se, som hela tiden uppdateras med det senaste inne från prisutdelningen.

Intervjuer med alla pristagare

– Vi storsatsar, och kommer att rapportera om allt som händer där inne. Aftonbladet.se kommer att vara det bästa stället för att följa galan, säger Christoffer Bjäreborn, nyhetschef på aftonbladet.se.

Efter prisutdelningen blir det sändning från tv 7:s studio. Återigen är Lasse Anrell på plats, för att diskutera kvällens händelser. Programledare är Jenny Modig. Det blir också intervjuer med alla vinnare, och sändning från galans efterfest.

Karin Thurfjell