Inbrott hos Victor Nilsson Lindelöf

Victor och Maja Nilsson Lindelöf har blivit utsatta för ett inbrott.

Maja och barnen var hemma när tjuvarna tog sig in.

”Jag var hemma ensam med båda barnen men vi lyckades gömma oss”, skriver hon på Instagram.

Flera fotbollsstjärnor har drabbats av inbrott den senaste tiden. I mars förra året tog sig tjuvar in i Robin Olsens hem och hotade familjen med machete.

Nu har även familjen Nilsson Lindelöf drabbats. Medan Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United mötte Brentford i onsdags bröt sig tjuvar in huset.

”Väldigt traumatiskt”

Maja Nilsson Lindelöf och parets två barn var hemma under inbrottet.

”Under Victors match i onsdags kväll hade vi inbrott i Manchester. Jag var hemma ensam med båda barnen men vi lyckades gömma oss och låsa in oss i ett rum innan de kom in i huset. Vi är efter omständigheterna okej, men det var såklart väldigt traumatiskt både för mig och mina små barn.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Vi är nu i Sverige och spenderar tid med våra familjer”.

Manchester Uniteds presschef Karen Shotbolt skriver till Sportbladet:

”Vi kan bekräfta inbrottet hos Victor Nilsson Lindelöf under matchen mot Brentford. Hans familj, som var hemma under tiden, blev inte skadade men såklart skakade. Det var en jobbig händelse för dem och för Victor när han fick veta efter matchen och klubben ger dem allt stöd”.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.