Heta känslor i toppmötet

SPORTBLADET

LeBron James skällde ut lagkamrat

Natten till idag spelades toppmötet i NBA mellan Indiana Pacers och Miami Heat.

Pacers tog tidigt initiativet och ledde större delar av matchen. Men som så många gånger förr avslutade Heat starkt och besegrade rivalerna.

Samtidigt passade Miami Heats stjärna LeBron James på att läxa upp lagkamraten Mario Chalmers.

Indiana Pacers har inlett säsongen strålande och hade inför nattens batalj två vinsters försprång mot närmast jagande Miami Heat i NBA:s Eastern Conference. Och det såg till en början lovande ut och Pacers gick mot sin 21:e seger för säsongen. Men då kom Heat-maskineriet som så många gånger förr igång och de gick ikapp och förbi och vann med slutsiffrorna 97-94.

Bråk mellan lagkamraterna

Men det var inte matchresultatet som fick mest uppmärksamhet. Utan en incident i matchen där LeBron James, 28, ses läxa upp lagkamraten Mario Chalmers, 27.

James reste sig ilsket från bänken och sågs skrika mot Chalmers. Samtidigt fick lagkamrater hjälpa till för att hålla dem ifrån varandra. Lite senare ska James sedan ha bett om ursäkt för sin ilska och medgett att han hade fel.

– Det där är bra ledarskap, kommenterar expertkommentatorn kaptenens beslut att be om ursäkt för sitt beteende.

"Jag älskar Mario Chalmers"

Både LeBron James och Mario Chalmers kommenterade senare händelsen via Twitter.

"Jag älskar @mchalmers15 som en blodsbroder! Jag hade fel och jag bad om ursäkt till honom! Det är lugnt mellan oss och det kommer det alltid vara. Jag lirar med honom vilken som och alla dagar"

Även Chalmers själv verkar ha slutit fred med kapten James.

"Allt är lugnt storebror @KingJames. Vid dagens slut är vi bröder och ingenting kommer ändra på det."

På annat håll konstateras det att ingen var villig att lägga något bud på 29 miljoner dollar för Michael Jordans bostad som är ute till försäljning. NBA-legendaren kan nu bli tvungen att gå ner i pris, och hoppas istället på att kunna få huset såld under nästa år.

ARTIKELN HANDLAR OM

Basket

NBA