Poker

”VM-titeln blev en riksangelägenhet”

SPORTBLADET

Tusentals artiklar.

Och minst lika många blogginlägg.

Sportbladet kommer fortsätta sin bevakning på de stora nyhetshändelserna inom pokervärlden – men inte under en egen undersajt.

Massvis med stora pokerturneringar har bevakats på plats för Sportbladet Pokers räkning.

Sedan 2008 har Sportbladet Poker varit platsen där vi rapporterat om proffsens vinster, unika livshistorier och livsöden och även flertalet kändisars intresse för sporten – bland annat.

Du har fått den inbitna pokerskolan av nestorn Dan Glimne.

Efter åtta år, tusentals artiklar och massvis med blogginlägg från pokerexperterna i den populära ”Superbloggen” tackar Sportbladets egna pokersajt för sig.

”Inte bara för de pokerfrälsta”

Under resans gång har bland annat Sverige hunnit med att få en svensk världsmästare i poker då Martin Jacobson vann WSOP November Nine i Las Vegas i november 2014. Det var givetvis en av alla höjdpunkter i Sportbladets bevakning av sporten.

– Att Martin vann VM var inte bara en nyhet för de pokerfrälsta, det blev en riksangelägenhet i svenska medier, och även utländska, säger Sportbladets spelchef Mattias Karlsson.

Sportbladet kommer dock givetvis i fortsättningen bevaka poker vid de stora nyhetshändelserna, men inte under en egen sajt.

Sportbladet

ANNONS

Härlig Jackpot på Stryktipset – 11 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Poker

ÄMNEN I ARTIKELN

Poker