Skrällen: Mora tar in designern

SPORTBLADET

Mora håller på att göra klart laget för kommande säsong.

Under torsdagen meddelade klubben nästa förvärv. Och det är en rektig skräll i designern och entreprenören Per Holknekt, som kommer att fungera som mental tränare åt hockeyklubben.

Mora gjorde en stark fjolårssäsong i Hockeyallsvenskan.

Laget håller nu på att ta form inför nästkommande säsong.

Och under torsdagen meddelade också klubben en förstärkning – och det är en riktig skräll. För designern och entreprenören Per Holknekt ska fungera som mental tränare åt klubben.

– Vi känner oss hedrade över att Per kommer att engagera sig ännu mer i Mora IK framöver. Hans inspirerande berättelse och livserfarenhet kan hjälpa oss under vår resa för att bli ett topplag. Vi ser fram emot att få arbeta med Per, säger Moras tränare Jeremy Colliton i ett pressmeddelande.

Maxa upplevelsen för spelare

Per Holknekt är från Dalarna och kommer även att göra annat än att arbeta med den mentala träningen.

– Detta är för mig ett stort hedersuppdrag. Mora IK har betytt mycket för mig sen barnsben. Jag har, sett till historien, varit rätt bra på att vrida ur mesta möjliga ur medarbetare och det ska bli spännande att applicera detta även på Moras A-lag. Jag kommer även att arbeta med varumärket och paketeringen av Mora IK för att maxa upplevelsen för spelare, publik och sponsorer, säger Per Holknekt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mora IK