”Jag har fantastiska fans hemma i Sverige”

Marcus Ericsson tackar supportrarna efter segern

Efter en säsong fylld av motgångar kom äntligen Marcus Ericssons första seger.

Då väljer han att hylla sina supportrar.

– Jag är så glad över stödet hemifrån. Även när det gått tungt har de skrivit fina saker till mig och det har fått mig att vilja vinna ännu mer, säger han.

Marcus Ericsson tackar sina fans efter segern.
Marcus Ericsson tackar sina fans efter segern.

Fram till dagens GP2-tävling i Valencia stod Marcus Ericsson på noll poäng efter en strulig säsong. Men efter en perfekt insats fick han äntligen ställa sig överst på pallen.

”Fantastiskt att stå på pallen”

– De var fantastiskt att få kliva upp där. Jag visade att man aldrig ska ge upp. Allt kan hända. Har du en bra bil och ett team som gör ett bra jobb kan du uppnå vad som helst. Jag satsade allt på att få till en bra start, och det lyckades, säger han till GP2series.com.

– Det känns underbart att få ta Super Novas första poäng för säsongen, speciellt med tanke på allt som varit. Nu ska vi kämpa för fler pallplatser och fler segrar, fortsätter han.

Marcus Ericsson passade också på att ösa beröm över sina trogna supportrar hemma i Sverige.

– Jag har fantastiska fans där hemma. De har stöttat mig under hela säsongen och skrivit fina saker till mig även när det gått tungt. Och det har fått mig att vilja vinna ännu mer. Jag kunde inte tro att så många skulle vara intresserade av mig i GP2. Jag är så glad över allt stöd från dem, säger Marcus Ericsson.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN