Vann tre milj – på Black Jack

Tito Ortiz: ”Jag firade med att köpa en Porsche”

UFC-fightern Tito Ortiz har inlett en ny karriär – som pokerspelare.

Men det är vid black jack-borden som de stora vinsterna har kommit.

– En gång vann jag 350 000 dollar på tre timmar, säger han till Sportbladet Poker.

Att ha slagsmål som yrke verkar inte vara en kick nog. Många av världens bästa boxare och MMA-utövare är utpräglade gamblers. Världens rikaste idrottsman, Floyd Mayweather Jr, är känd för att inte snåla när det gäller att spela på amerikanska fotbollsmatcher. Under hösten 2014 visade han upp kuponger värda flera miljoner kronor på sitt Instagramkonto.

”Vann 10 000 dollar i går”

UFC-legendaren Tito Ortiz älskar även han att satsa stora summor pengar. 39-åringen, som nyligen skrivit på för spelbolaget PokerStars, storsatsar nu på poker och räknar med att spela flera stora turneringar under 2015. Men intresset för gambling väcktes vid Blackjack-borden.

– Jag har alltid älskat att spela Black Jack, men det känns lite förvirrande nu när jag börjat spelar poker, säger han till Sportbladet Poker och fortsätter:

– I går vann jag 10 000 dollar, vilket var väldigt roligt.

Vad är din största vinst?

– En gång spelade jag in 350 000 dollar (2,8 miljoner kronor, reds anm) på tre timmar. Det var nyårsafton i Las Vegas och riktigt roligt. Jag firade med att köpa en Porsche för pengarna.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Ämnen i artikeln