Här är tidernas galnaste utbrott

LISTA: Sportbladet Poker listar tidernas 10 värsta utbrott vid pokerborden

Poker är som upplagt för stora känslor. Du sitter öga mot öga med dina motståndare och stora pengar står ofta på spel.

För många är det inget problem alls. För andra är det alldeles outhärdligt.

Sportbladet Poker har samlat ihop de värsta utbrotten och sammanbrotten i pokerhistorien, klipp där du kan se galningar som ”Tony G”, Mike ”The Mouth” och kungen Phil Hellmuth i absolut högform.

Den här veckan plats fem till ett.

vansinnig Fotbollsagenten Giovani Becali platsar på listan över pokervärldens galnaste utbrott genom tiderna.
vansinnig Fotbollsagenten Giovani Becali platsar på listan över pokervärldens galnaste utbrott genom tiderna.

5) Phil Hellmuth bryter ihop under WPT Bay 101

Kommentar: Drömmen om karriärens första WPT-titel gick om intet när Phil Hellmuth blev utdragen på finalbordet i Bay 101 tidigare i år. Och han tog det inte alls bra. En åskådare med mobilkamera fångade stjärnans sammanbrott efter utslagningen, och på filmen framgår tydligt hur Hellmuth gråter och läger sig i fosterställning i ett hörn.

4) Mike Matusow och Shahram Sheikhan får stå i skamvrån

Kommentar: Hetsporrarna Mike ”The Mouth” och Shahram ”The Iron Sheik” tål inte varandra, det framgår med all önskvärd tydlighet i det här klippet från WSOP 2005. När Sheikhan slår i bordet efter floppen, trots att han inte är med i handen, blir det bråk direkt. Det slutar med att båda spelarna döms till tio minuter i skamvrån.

3) ”Tony G” går lös på ryssen

Kommentar: Antanas ”Tony G” Guoga vet precis allt om att vara världens sämsta vinnare. Hånet mot ryske Ralph Perry är legendariskt, och befäster ”Tony G:s” tätposition som ett av pokervärldens största svin. Ett förnedring som heter duga.

2) Fotbollsagenten kräver massage

Kommentar: Rumänske Fifa-agenten Giovani Becali, känd för att bland annat ha spottat en programledare i ansiktet under direktsänd tv, får ett osannolikt utbrott under WPT Bukarest som leder till att han diskas från turneringen. Anledningen till farsen? Att han inte fick tillgång till massösen tillräckligt snabbt.

1) Phil Hellmuth, WSOP 2008

Kommentar: Här snackar vi inte en enskild händelse. Det finns en hel uppsjö av klipp på en skogstokig Phil Hellmuth från WSOP:s main event 2008, en tävling som går till historien främst tack vare den labila stjärnans otaliga utbrott. WSOP 2008 är turneringen där Phil Hellmuth befäster sin topplacering som alla dårars kung.

TV: Se de galna utbrotten här:

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN