Var håller han hus?

avCarina Bergfeldt, Martin Strömberg

SPORTBLADET

Tiger Woods har varit försvunnen i över en månad: ”Ingen tycks veta säkert var han är”

Spårlöst försvunnen Det har nu gått över en månad sedan bilkraschen utanför Tiger Woods hem. Sen dess han han hållit sig undan. FOTO: AP

Sedan bilolyckan utanför hemmet den 27:e november har Tiger Woods fullständigt gått under jorden.

Nu undrar alla var världens största idrottsman befinner sig och en bild av Tiger beräknas vara värd två miljoner kronor – minst.

– Ingen verkar veta säkert var han är, säger kändisfotografen Ralph Notoro till Palm Beach Post.

Bilvraket Så här såg Tiger Woods bil ut efter kraschen utanför hemmet. FOTO: AP

Det är faktiskt ett mysterium hur Tiger Woods har lyckats hålla sig undan sedan den där natten då han kraschade in i ett träd i grannens trädgård. Det finns ingen bild av honom vid sjukhuset eller i närheten av hemmet trots att det finns hundratals fotografer som försöker.

1,8 miljoner kronor

Redan för drygt två veckor sedan berättade David Leigh på bildbyrån Splash News att han gladeligen skulle betala 1,8 miljoner kronor för en bild på Tiger Woods.

– En första bild på honom är värd riktigt mycket pengar, sa han då till radiostationen WKMG Orlando.

Det priset har nu ökat. I dag kan den fotografen som får en bild av Tiger Woods med lätthet plocka ut två miljoner kronor – minst.

Om man jämför med andra kändisbilder är det en hiskelig summa. Splash News betalade drygt en miljon kronor för en bild från sångerskan Britney Spears första bröllop, och ”bara” 140 000 kronor för en exklusiv bild på skådespelarparet Brad Pitt och Angelina Jolie.

Kryllar av fotografer

En av de som försöker tjäna en hacka är fotografen Ralph Notoro. Han har hyrt en båt och lagt till bakom Tigers yacht, Privacy i Old Port Cove Marina i North Palm Beach. Men han är långt ifrån ensam. Det vimlar fortfarande av reportrar och fotografer i hamnen.

– Ingen verkar veta säkert var han är, säger Notoro till Palm Beach Post.

Motorerna värmdes

Det har ryktats om att Privacy lagt ut vid ett tillfälle men Notoro har varit där sedan incidenten och berättar att det enda som hänt är att motorerna värmts under en period.

Den gigantiska båten kan ta sig över Atlanten utan att tanka och det är ombord på den som de flesta tror att Tiger befinner sig. Han och hustrun Elin gömde sig bland annat på båten under sin smekmånad.

Det har gått rykten om att han fortfarande tränar golf på nätterna och att han träffat människor men inget av det har gått att visa med bilder.

Nu undrar hela världen var Tiger är och hur han mår.

När kommer svaret?

ARTIKELN HANDLAR OM

Golf