UFC-stjärnan greps naken – inne i kyrka

Foto: Häktesbilden (mugshot) på Jason Miller (t.v.)
SPORTBLADET

UFC-stjärnan Jason ”Mayhem” Miller greps nyligen av polisen i Orange County efter att naken ha brutit sig in i en kyrka. Miller ska dessutom ha vandaliserat kyrkan med en brandsläckare före han lagt sig på en av kyrkbänkarna för en tupplur. Där låg han när polisen kom.

Miller har länge varit en av MMA-sportens profilstarkaste atleter och har förutom framgångar i ringen varit programledare på MTV. För ett par månader sedan la han dock handskarna på hyllan och livet som pensionerad fighter verkar ha gått hårt åt. I helgen uppmärksammades en twitterkonversation mellan Miller och UFC:s vd Dana White. Miller uttryckte starka känslor och White som först trott att det rört sig om ett skämt, svarade på inläggen. White gick senare ut och beklagade konversationen då han ansett att Miller inte verkade må bra. Enligt White tar Miller sedan tidigare medicin mot depression.

Ett skämt som spårat ur?

”Mayhem” har själv inte uttalat sig om kyrkincidenten men enligt polisen ska han ha uppträtt nyktert och presenterat sig själv som ”Mayhem – komiker”. Miller är känd för sina practical jokes och frågan är nu om det rör sig om ett skämt som spårat ur eller inte.

ARTIKELN HANDLAR OM

MMA