Häftig vändning av Norsjö borta mot Lycksele

Av:  United Robots

Besökarna på Tannens IP fick se en match i division 3 norra Norrland i fotboll med två ansikten på torsdagen. Lycksele såg ut att ha matchen i sitt grepp men bortalaget Norsjö lyckades med en mycket stark upphämtning. 1-3 vändes till 4-3 efter full tid.

– Bra spel i första halvlek. Men i andra tappar vi allt utav spelet, och glömde bort grunderna i hur vi ska spela fotboll, kommenterade Lyckseles tränare Thomas Strömgren efter matchen.

Norsjös tränare Jan Karlsson tyckte till om matchen:

– Vi fick en riktig lektion i hur man spelar ett snabbt anfallsspel av Lycksele i första halvlek. Sen pratade vi i halvtid och ändrade framförallt vårt försvarsspel och det i kombination med att jag tycker att vi orkar löpa på de lägen vi får, gör att vi kan vända matchen.

Det var första segern för Norsjö, efter 0-3 mot Luleå SK i premiären.

Målgörare för Lycksele var Ali Heydari, Filose Irakoze och Oscar Stenlund, medan Norsjös mål gjordes av Miguel Angel Grenehed Lara, Emil Karlsson och Mohammad Nabizadah. Ett av Norsjös mål var ett självmål.

Nästa motstånd för Lycksele är Morön. Lagen möts lördag 19 juni 14.00 på Caland Arena. Norsjö tar sig an Sunnanå borta onsdag 16 juni 19.00.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.