Publicerad:
Uppdaterad:

Stefan Holm utslagen – då jublade Sjöberg

Av: Johan D Lundin

Publicerad:
Uppdaterad:

”Jag tänkte gå och lägga mig, men det tänker jag inte göra nu”

Stefan Holm slogs ut ur Mästarnas mästare – då utbröt stort jubel runt middagsbordet.
Foto: SVT
Stefan Holm slogs ut ur Mästarnas mästare – då utbröt stort jubel runt middagsbordet.

Stefan Holm slogs ut ur Mästarnas mästare efter förlust i nattduellen mot Thomas Johansson.

Då jublades det runt middagsbordet.

– Jag tänkte gå och lägga mig, men det tänker jag inte göra nu, säger Sjöberg i programmet.

Patrik Sjöberg har under hela säsongen av Mästarnas mästare lovat att han ska slå ut Stefan Holm.

Men när han fått chansen har han inte tagit den; första gången han ställdes inför valet föll det på Agneta Andersson och andra gången på Thomas Gustafsson.

Nu får han inga fler chanser.

Sjöberg nära ny nattduell

I tisdagskvällens program var temat styrka och uthållighet. Louise Karlsson var tämligen överlägsen i kampen om immunitet. I botten slogs framför allt Patrik Sjöberg och Thomas Johansson. De slutade på samma poäng, men ex-brottaren blev den som tvingades till nattduellen eftersom Sjöberg gjort en bättre tid på den avslutande hinderbanan.

Som motståndare i nattduellen valde Johansson Stefan Holm.

– Jag har tänkt på många olika sätt, men först och främst tänkte jag att Armand (Kranjc) varit där en gång, Patrik har varit där flera gånger och då tänkte jag att nån annan också får komma dit. Louise kan ju inte komma dit. Catrin (Nilsmark) gör så god mat, om jag skulle ha den turen att få komma tillbaka och då finns det ju bara två kvar. Det är (Tomas) Brolin och Holm. Och där har jag kommit underfund med att jag väljer Holm, förklarade han.

Holm kände sig ensam

Efter att både Johansson och Holm missat de två första svärden knep brottaren det tredje – och Holm var utslagen.

– Det hade varit kul att fortsätta ett tag till. Jag har gjort vad jag kunnat i alla tävlingar, säger Holm, som i programmet förklarade att han känt sig ensam på slutet:

– Det känns som som att Thomas Gustafsson, Agneta (Andersson) och Ulrika var tre ganska lugna och timida personer. Nu är alla tre borta. Det blir ju det här gänget som tjötar och skrattar och håller låda som är kvar nu. Jag kanske mer tillhör dom här som drar sig undan lite grann och tar det lugnt för sig själv, så att jag känner mig lite ensam snart.

När Thomas Johansson, efter segern i nattduellen, kom tillbaka till de övriga deltagarna bröt ett stort jubel ut – framför allt från Patrik Sjöberg och Tomas Brolin.

– Jag tänkte gå och lägga mig, men det tänker jag inte göra nu, skojade Sjöberg.

Publicerad:
Publicerad: