Ronaldo rear ut lyxvillan - gör miljonförlust

Av: Ludwig Persson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Jose Mourinho lämnade Manchester United igår. Nu är Cristiano Ronaldo på väg att göra detsamma efter att portugisen lagt ut sin lyxvilla till salu.

Under tisdagen fick Jose Mourinho lämna Manchester United och checkade därmed ut från sitt hotellrum på Lowry Hotel, 895 dagar efter incheckning. Nu kan nästa stora United-ikon vara på väg att lämna staden: nämligen Cristiano Ronaldo.

Portugisen har sedan flytten till Madrid ägt ett hus i den brittiska staden som han inte sålt trots att han lämnade United 2009. Istället har den nuvarande United-spelaren Luke Shaw hyrt huset av världsstjärnan, men som nu bestämt sig för att sälja den gigantiska villan. The Daily Mirror skriver att trevåningshuset har en inomhuspool, jacuzzi, gym men även ett privat biorum.

Går mot miljonförlust

Ronaldo köpte huset 2006 i stadsdelen Cheshire utanför Manchester för cirka 44 miljoner kronor. När det tolv år senare är dags att sälja ligger huset ute för omkring 37 miljoner kronor, alltså en förlustaffär för Juventus-stjärnan på omkring sju miljoner kronor.

1 av 16
Publicerad:

LÄS VIDARE