”Vet inte vad jag gav mig in på...”

Publicerad 2013-06-16

Lindsey Vonn berättar om relationen med Tiger Woods

För tre månader sedan bekräftades relationen.

Nu har Lindsey Vonn, 28, pratat ut om den första tiden tillsammans med världens största golfstjärna.

– Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på, säger amerikanskan till New York Times.

Följ ämnen
Golf
Tiger Woods ska ha hittat kärleken igen – i alpinstjärnan Lindsey Vonn.

I januari startade ryktena om alpinstjärnan Lindsey Vonn och golfstjärnan Tiger Woods. I mitten av mars bekräftade de att de är ett par.

Lindsey Vonn, som håller på att ta sig tillbaka till skidåkningen efter en knäskada, har nu pratat öppenhjärtigt om relationen med Tiger Woods, 37. Med tanke på hans tidigare relationer och kändisskap är det en utmaning, erkänner Vonn.

”Vi lever i en fiskskål”

– När jag är själv kan jag vara normal, ingen lägger märke till mig. Men så fort han är med mig så blir det som vi lever i en fiskskål. Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på. Det är konstigt. Men det är sånt jag bara måste ta itu med. Han har sitt jobb, och jag har mitt. Jag måste bara vänja mig, säger Vonn till New York Times.

28-åringen trivs med sitt nya liv, men medger att hon hellre skulle bli uppmärksammad för sina idrottsliga insatser, inte som Tigers flickvän.

– Vissa människor verkar glömma att jag inte bara är Tigers flickvän. Jag är faktiskt en framgångsrik idrottskvinna. Jag är Lindsey. Jag har min egen karriär och mitt eget liv, säger hon.

– Jag är väldigt glad. Det är fantastiskt.

”Jag är ingen idiot”

Bekräftelsen i mars har gett blandade reaktioner.

– Jag är ingen idiot. Jag försöker att inte titta, men jag ser ju vad folk säger om mig på Facebook. Och jag ser andra saker som skrivs. Men jag bryr mig inte. Jag lärde mig för ett tag sedan från min skilsmässa att min lycka är det som är viktigast. Det är allt jag kan kontrollera. Och just nu är jag lycklig.

Just nu följer Vonn sin pojkväns insatser under US Open.

Följ ämnen i artikeln