Officiellt: Nick Halloran klar för Modo

Modo leder Hockeyallsvenskan med tio poäng.

Nu förstärker klubben ytterligare – forwarden Nick Halloran ansluter från SHL-klubben Timrå.

– Vi har letat efter ytterligare en pjäs som både kan spetsa och bredda vår forwardssida och det känner vi att vi nu fått i Nick Halloran, säger sportchefen Henrik Gradin.

Fyra nordamerikaner på fem veckor. Så har Modos transferstrategi sett ut senaste tiden och under tisdagen presenterade klubben sitt senaste nyförvärv. Den amerikanske forwarden Nick Halloran, närmast från Timrå IK är klar för de hockeyallsvenska serieledarna.

– Vi har letat efter ytterligare en pjäs som både kan spetsa och bredda vår forwardssida och det känner vi att vi nu fått i Nick Halloran. Han är en offensivt duktig högerskytt som vi ser en stor uppsida i. Nick är inte den största spelaren men han är tekniskt skicklig, har ett bra skott och bra skridskoåkning, säger Henrik Gradin till klubbens hemsida.

Har haft svårt att få speltid

Halloran har haft det tufft den senaste tiden i Timrå och speltiden har varit sporadisk. Den här säsongen har han gjort 7 mål och 8 assist på 25 matcher. Men nu väljer alltså amerikanen att flytta ned en serie till Modo, för att hjälpa laget upp till SHL nästa säsong.

Amerikanen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut och förväntas kunna debutera redan till fredagens match mot Mora.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN