Vägrar tala med polis

Uppgifter i natt: Tiger grälade med Elin innan han krockade

Foto: FOTO: JIMMY WIXTRÖM
hit – men inte längre Polisen vill prata med Tiger Woods – men har två gånger blivit stoppade. I fredags kväll öppnade hustrun Elin dörren och hävdade att maken sov och inte ville bli störd. Polisen gjorde i går kväll ett nytt försök, men fick beskedet av Tiger Woods agent att den schemalagda intervjun skjutits upp ytterligare en dag.

NEW YORK. Polisen har flera gånger försökt höra golfstjärnan Tiger Woods om bilkraschen i förrgår natt.

Men han har inte velat prata med utredarna.

Samtidigt återger stora tidningar över hela värld-en sajten TMZ:s beskrivning av händelseförloppet.

Upprinnelsen var ett hetsigt bråk med svenska hustrun Elin, enligt sajtens källa.

Foto: Foto: AP
Det är forfarande oklart vad som exakt hände när Tider Woods krockade.

Omständigheterna kring golfstjärnan Tiger Woods mystiska bilkrasch utanför hemmet i en luxuös förort utanför Orlando i Florida i förrgår natt är fortfarande oklara. I den ursprungliga versionen från polisen hette det att golfstjärnan hoppat in i sin bil vid halv tre på morgonen – och helt oförklarligt krockat med först en brandpost och sedan ett träd i närmaste grannens trädgård.

”Hon var upprörd”

När hustrun Elin hörde smällen sprang hon ut ur huset, slog sönder bakrutan med en golfklubba och drog ut sin svårt blödande make ur bilvraket.

– Enligt patrullen var hon helt utom sig och upprörd, säger Daniel Saylor, polischef i Windermere till tv-kanalen WFTV i Florida.

Men samtidigt som tystnaden från Woods-lägret och polisen är kompakt har nya – sent i natt fortfarande obekräftade – uppgifter spritts över världen.

Nyhetssajten TMZ – som anses pålitlig på kändisnyheter och bland annat var först med att avslöja Michael Jacksons död – skriver att Tiger Woods för en vän berättat vad som egentligen hände.

En hetsig diskussion mellan golfstjärnan och hustrun urartade, skriver sajten.

Hoppade in i bilen

Efter bråket ska Tiger Woods ha sprungit ut ur huset med Elin efter sig och hoppat in i bilen. Distraherad körde han in i brandposten och vidare in i trädet på tomten.

TMZ uppger vidare att Elin Nordegren presenterat olika versioner av händelseförloppet för Windermere-polisen och delstatliga Florida Highway Patrol.

Kvarstår gör också uppgiften att Woods låg blodig och medvetslös på gräsmattan utanför sin kvaddade bil när polisen kom till platsen.

– När han vaknade och försökta ta sig upp förlorade han medvetandet igen, säger Daniel Saylor.

– Han mumlade, men fick inte fram några begripliga ord.

Polisen har fortfarande inte avskrivit händelsen. Vid minst två tillfällen har man försökt höra Tiger Woods i hemmet, men blivit stoppade.

I fredags kväll öppnade hustrun dörren och hävdade att maken sov och inte ville bli störd.

Polisen gjorde i går kväll ett nytt försök, men fick beskedet av Tiger Woods agent att den schemalagda intervjun skjutits upp en dag till.

Utredarna vid delstatspolisen beskriver olyckan för Sunday Times som ”ovanlig”.

Tyst från familjen

Men polisen väljer att inte kommentera uppgiften om bråket, som spritts över världen.

– Vi vill inte hoppa på rykteståget, säger Kim Montes, talesperson för delstatspolisen i Florida.

Elin Nordegrens familj vill inte heller uttala sig.

– Det här är en intern familjeangelägenhet. Jag ber bara för att alla ska må bra, säger Elins mamma Barbro Holmgren till US Magazine.

ARTIKELN HANDLAR OM

Golf