Aftonbladets läsare: "Sarah, du är bäst"

SPORTBLADET

Läsarstorm på forumet mot simstjärnans dräktmobbning

Sarah Sjöström, 15, satte nytt världsrekord – och sågades av förra världsstjärnan Dara Torres.
Då blev det fart på Aftonbladets Snack-forum.
"Gilla läget! Det är lika för alla" skriver signaturen Helmer.

Efter Sarah Sjöströms världsrekord gick den amerikanska superstjärnan Dara Torres till attack på den unga svenskan. Enligt Torres är det de nya snabba dräkterna som gör att världsrekorden går att kapa i snabbare takt än någonsin.

– Även om det var jag som satte ett världsrekord så skulle jag inte hoppa runt av glädje eftersom jag skulle veta att det var tack vare dräkten, säger Torres enligt AP.

Det fick Aftonbladets läsare att gå i spinn. Nära 60 procent av de som röstat svarar nej på frågan "Tycker du att det är fusk med superdräkterna?".

"Alla borde simma nakna"

"Stort grattis till tjejen...å ang uttalande...finns avundsjuka människor överallt" skriver signaturen "Sthlm_tjej", medan "Freddy Mercury" skriver: "Finns bara en sak att säga om ett sådant uttalande: LÖJLIGT!".

"VemVet" har ett alldeles eget förslag på hur man kommer till rätta med problemet med snabba dräkter: "Alla borde simma nakna, mer äkta än så kan det inte bli. Då är det bara man/kvinna mot vattnet. Inget som hjälper dom att simma snabbare eller som hindrar dom".