Negreanus attack mot konkurrenten

Av: David Tanentsapf, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Går till brutalt angrepp på Annie Duke

Daniel Negreanu och Annie Duke råkade rejält i luven på varandra under sommarens WSOP.

Nu talar Negreanu ut om bråket – och fortsätter att gå hårt åt konkurrenten.

– Hur anstötlig kan man vara, jävla f*tta, säger han.

Nej, det är inget skämt.

Den normalt så välartade kanadensiska superstjärnan Daniel Negreanu är rejält upprörd på Annie Duke efter deras bråk i somras, ett bråk som handlade om Shaun Deebs medverkande i WSOP Ladies Event.

Inte smickrande

Negreanu blev upprörd för att Annie Duke påstod att det var trams att ha en turnering bara för kvinnor, samtidigt som hon på sin hemsida kallar sig själv för "världens bästa kvinnliga pokerspelare".

I en intervju med magasinet Poker Player utvecklar han nu sina tankar, tankar som inte är särskilt smickrande för Annie Duke.

Dubbelmoral

– Det som gjorde mig mest förbannad är att hon kallar sig "världens bästa kvinnliga pokerspelare" på sin hemsida. Så å ena sidan kämpar hon för jämställdhet, å andra sidan är hon "världens bästa kvinnliga pokerspelare" när det passar.

– Jag tänkte bara att "hur anstötlig kan man vara, jävla f*tta". Du påstår att du talar för alla kvinnor, samtidigt hävdar du att du är dem alla överlägsen, säger han.

Sågar föredettingarna

Daniel Negreanu har framme motorsågen även i resten av intervjun. Bland annat sänker han legendarerna Sam Farha och T.J. Cloutier efter deras medverkan i WSOP Tournament of Champions, en turnering där fansen i stort sett bestämmer vilka som får vara med.

– Jag älskar dem båda två, men det var som att åka tillbaks i tiden. Man kan säga att jag spelade mot ett gäng grabbar, som helt enkelt inte är lika bra som dagens unga spelare. Att spela turneringen var liksom "å, herregud. Håller ni fortfarande på?".

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN