Handbollsstjärnorna klär av sig i kampanj

Wislander: ”De behöver inte skämmas för sina kroppar”

Här klär Handbollsstjärnorna av sig.

I samband med Rosa Bandet och Mustaschkampen ger Redbergslids IK ut en kalender där spelarna poserar – helt nakna.

– De här killarna behöver inte skämmas för sina kroppar direkt, säger Magnus Wislander.

Går du och funderar på vad du ska ge bort i julklapp? Om du ska skänka något till någon som gillar att titta på vältränade manskroppar kan det perfekta alternativet vara här.

Redbergslids IK ger ut en kalender där spelarna poserar helt nakna men diverse prylar för att dölja sina allra heligaste delar av kroppen.

– De här killarna behöver ju inte skämmas för sina kroppar direkt så det är riktigt bra bilder att titta på, säger tränare Magnus Wislander som tror att bilderna kan ha positiv inverkan på spelarna.

– Det kan vara bra för deras egna självförtroende och utstrålning. De får säkert höra lite kommentarer och så, det behöver de.

Så du tror det kan vara positivt även sportsligt?

– Det kan vara ett steg framåt, att man vågar stå för sin sak. Det har ju en hel del med styrka att göra, det vi håller på med.

Du själv är med men valde att behålla byxorna på?

– Jag tycker inte jag har att jämföra med de andra... De är lite bättre tränade, för mig börjar det ramla nedåt nu, ha ha.

Och du håller armarna i kors. Döljs någon mage där under?

– Nja, så illa är det faktiskt inte. Men de andra tränar, det gör inte jag, så de är ju bättre tränade.

Kalenderna kostar 149 kronor och av de pengarna går tio kronor till Mustaschkampen och tio kronor till Rosa bandet.

– Det går till en god grej, det är viktigt att värna om det nuförtiden. Det är många som drabbas och många som behöver hjälp, det behövs alla pengar som går att samla till att hjälpa till med forskningen.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN