Neymar

Neymar möter fans – för välgörenhet

Av: 

Minimedia

Viktor Blomberg

SPORTBLADET

Anordnar pokerturnering i Brasilien i helgen

Pokerstars värvade tidigare i år stjärnbrassen Neymar till sitt stall.

Nu anordnar de tillsammans en välgörenhetsturnering för utsatta barn i Brasilien, där fotbollsikonen ställs öga mot öga med fans, pokerproffs och kändisar.

I slutet av juli spelas Brazilian Series of Poker, BSOP, och som en del i evenemanget kommer fotbollsproffset Neymar och Pokerstars att arrangera en turnering nu på söndag.

Neymar Jr Charity Home Game, som den heter, kommer att ha ett inköp på 1 000 dollar, motsvarande 8 500 kronor, och alla intäkter går till välgörande ändamål.

Möter sina fans

Neymar själv kommer att delta, precis som pokerproffs och kändisar, men även fans får chansen, enligt ett pressmeddelande från Pokerstars.

Sajten arrangerar tävlingar på nätet där vinnarna som pris får en plats i välgörenhetsturneringen i Brasilien och chansen att spela mot fotbollsproffset.

Pengarna som dras in kommer att doneras till brassens välgörenhetsorganisation Neymar Jr Institute som bildades förra året.

Hjälper utsatta barn

Organisationen jobbar med att förbättra situationen för utsatta barn, bland annat genom att hjälpa till med skolgång och idrottsaktiviteter.

Det var i maj i år som Pokerstars värvade Neymar och sedan tidigare har ett liknande event, där han kommer att möta fans heads up vid pokerborden, offentliggjorts.

Den matchen går av stapeln vid European Poker Tour i Barcelona i slutet av augusti.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Neymar

ÄMNEN I ARTIKELN

Neymar

Poker