Jon Jones attack på Alexander Gustafsson

”The Mauler” och ”Bones” i bråk på presskonferensen

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Alexander Gustafsson och Jon Jones möts igen natten till söndag.

Inför den infekterade fajten utbröt ett stort ordbråk på presskonferensen.

– Du har olaglig skit i din kropp, säger ”The Mauler”. 

– Du sa samma sak innan du blev knock inför hela ditt land. Håll käften, svarar ”Bones”. 

Supermatchen mellan Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Jon ”Bones” Jones flyttades från Las Vegas till Los Angeles efter att Jones återigen testat positivt för otillåtna substanser. 

Jones har bedyrat sin oskuld, medan Gustafsson gått till hård attack mot sin motståndare och kallat honom ”en jävla clown” på Twitter. 

På presskonferensen inför lördagens fajt hamnade MMA-stjärnorna i ett stort ordbråk. 

– Jag är här för att fajtas. Vad han än säger är det bara skitsnack. Han är hemsk, han är fruktansvärd. Vi har fans och familj för att komma hit och se matchen, de måste boka om. Vad han än säger, man kan inte ta det seriöst. Han är bara hemsk. Han kommer att få äta upp allt på lördag kväll, sa Gustafsson.

”Du har olaglig skit i din kropp”

På frågan om Gustafsson tror att Jones är en fuskare svarade svensken:

– Ja, det gör jag. Det gör jag. Han har inte självförtroende. Han måste sätta skit i sin kropp för att få självförtroende. 

Det fick Jones, som fortfarande hävdar att han är oskyldig, att gå igång. 

– Varför säger du att jag inte har självförtroende? Det är bra att du faktiskt tror att en litet pikogram ska gjort att jag har fått mer självförtroende. Jag är glad att du tror det. Det är så kul att en person som förlorar hittar en ursäkt för att rättfärdiga det, sa han.  

– Jag tror det. Du har olaglig skit din kropp, svarade Gustafsson. 

Jones fortsatte sedan: 

– Du säger samma skit inför varje match. Håll käften. Du sa samma sak innan du blev knockas inför hela ditt land. Håll käften. 

Gustafsson hade möjligheten att skjuta upp matchen till i mars nästa år efter Jones positiva dopningstest, men ville ändå genomföra galan. 

– Det är dåligt för sporten, organisationen. Det är inte bra för någon. Men det spelar ingen roll för mig. Vi är här nu och jag har aldrig varit så här redo någonsin. Låt oss göra det här, säger han. 


Matchen avgörs natten till söndag (start cirka 05.00) och sänds på Viaplay.

Publicerad:

LÄS VIDARE