McGregors vilda comeback – röt till mot journalist

Kom 25 minuter sent till presskonferensen

avDaniel Sörensen

Conor McGregor är tillbaka i oktagonen igen – och på presskonferensen inför kampen mot ryssen Khabib Nurmagomedov bjöd han i vanlig ordning på en ordentlig show.

Fajtern hade med sig en flaska av sin nylanserade whiskey upp på scenen, men när en journalist i publiken ifrågasatte dess kvalité röt irländaren till ordentligt.

– Du snackar en massa skit. Smaka på den och berätta vad du tycker, säger han.

Det brukar heta att ”fint folk kommer sent”.

Den ryske MMA-fajtern Khabib Nurmagomedov fick se prov på det när han, inför stormatchen mot världsstjärnan Conor McGregor, tvingades vänta på sin irländska antagonist.

När McGregor inte hade dykt upp efter en kvart valde Khabib Nurmagomedov att lämna presskonferensen.

– Jag behöver inte vänta på någon. Fansen och medierna är här, alla är här. Om någon är sen är det inte mitt problem, sa han enligt Independent.

Foto: Isaac Brekken / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

”Är en del av livet”

Drygt tio minuter senare dök så den spattige irländaren upp i lokalen och håvade in kärlek från de tillresta, irländska fansen som hade tagit sig till Park Theater i Las Vegas. Han skyllde sin sena ankomst på trafiken.

Därefter var han snabb med att håva upp en flaska av sin nylanserade whiskey och höll upp den för publiken – därefter ifrågasatte en journalist produktens kvalité. Det fick McGregor att se rött.

– Det kommer alltid att finnas avundsjuka människor och folk som hatar. Det är en del av livet när man hör till världstoppen, säger han.

– Du snackar en massa skit. Smaka på den och berätta vad du tycker, fortsatte han.

Vill bli miljardär

Sedan stormötet med Floyd Mayweather Jr. i fjol har McGregor tagit en paus och går nu sin första match på över ett år. Inför återkomsten har irländaren växlat upp till sitt gamla jag igen.

Framför vilt jublande fans på läktarna berättade han att han är tillbaka för att stanna.

– Jag är bara 30 år, jag är fortfarande ny i den här världen – visserligen erfaren – men en ung fajter jämfört med de andra. Jag kommer att vara här ett tag till.

Han medgav sedan helt öppet att hans stora mål är att bli miljardär innan han fyller 35.

– Livet leker för mig, tänk bara på var jag kom ifrån. Vet ni vad som är bättre än pengar? Ännu mer pengar!

ARTIKELN HANDLAR OM