Nu ska stjärnornas hemligheter avslöjas

Sam Tricketts fästmö i ny roll: ”Ska ta med er överallt”

Natasha Sandhu
Natasha Sandhu

Galen lyx, vilda fester och mångmiljonbelopp som byter ägare varje dag.

High-stakes pokervärlden är en bisarr – och sluten – miljö som är fullständigt främmande för normala arbetande människor.

Nu erbjuds vi en unik inblick i mångmiljonärernas okända liv när Sam Tricketts fästmö Natasha Sandhu, 27, börjar rapportera för PokerTube.

– Jag ska ta med er överallt, säger hon.

Att pokervärlden, i synnerhet high-stakes varianten, är galen är knappast någon nyhet.

Att det finns ett enormt intresse bland vanliga dödliga att få en inblick i de degenererade mångmiljonärernas liv är också belagt vid det här laget, något Dan Bilzerians dryga en miljon följare på Instagram är ett tydligt bevis på.

"Erbjuda något härligt"

Och nu ska PokerTube ge oss en unik inblick i mångmiljonärernas okända liv.

Sajten har anställt modellen Natasha Sandhu, fästmö till brittiske high-stakes stjärnan och mångmiljonären Sam Trickett, som värdinna. Natasha Sandhu finns ofta med vid Tricketts sida när han reser världen över för att delta i de största spelen och nu ska spektaklet också dokumenteras.

– Jag tror jag kan erbjuda er allesammans något härligt. Jag har enorm tur att jag får resa världen över och besöka en massa fantastiska platser, och kunna sitta på första parkett under flera riktigt spännande pokerevenemang. Jag skulle verkligen vilja dela allt det här med er, säger hon till Pokerupdate.com.

Du kommer att kunna följa Natasha Sandhu på äventyr på PokerTube eller genom Instagram.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN