Robinson-Christian: Jag trodde vi tjänat 40 milj

SPORTBLADET

Christian Ternstedt berättar om sin nya spelsatsning

Foto: Gustav Mårtensson

Robinson-Christian satsar på spelbranschen – med framgång. Nu berättar han för Sportbladet om den första tiden med sin nya pokersajt.

– Det har gått riktigt bra, säger han.

Tidigare i juli berättade Sportbladet om Christian Ternstedts nya spelsatsning. Robinsondeltagaren har nämligen startat en pokersajt – doublecardrooms.com – där man kan utnyttja sitt ”nickname” på flera nätverk. Och visst har det gått bra för företaget.

Hög omsättning

– Det har gått riktigt bra. I juli har omsättningen legat på ungefär en miljon, säger Christian och fortsätter:

– Vi jobbar på samarbeten med ett flertal pokerproffs. Vi vill attrahera storspelare och erbjuder därför blandat VIP-inträde på nattklubbar i Stockholm och resor där man har jäkligt kul tillsammans samtidigt som man spelar poker.

Blev mångmiljonärer

Ternstedts är dock inte ny inom spelbranschen. Han har tidigare drivit pokersajten Wasapoker som han för tre år sedan sålde. En affär som han blev rik på.

– Vi trodde att vi hade tjänat 40 miljoner totalt, 20 var. Det hamnade kanske på hälften. Men vi blev mångmiljonärer. Det är också fantastiska pengar när man är 24, 25 år som vi var då, sa Christian till Sportbladet tidigare i juli.

Jonas Blomquist/Minimedia

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker