Rivalens utspel: ”Den här skiten är fejk”

Conor McGregor knockade Donald Cerrone på 40 sekunder.

Men rivalen Nate Diaz var inte imponerad.

– Den här skiten är fejk, skriver han på Twitter.

– Kom igen Nate, vi är här, säger McGregor själv.

En vänsterspark mot huvudet följt av ett slagregn från Conor McGregor sänkte Donald Cerrone redan efter 40 sekunder.

En återkomst efter 15 månaders frånvaro som imponerade på fans, fajtingexperter och motståndaren.

– Hans axel skadade mig till hundra procent. Jag har aldrig sett något sånt. Han knäckte min näsa, konstaterade ”Cowboy” Cerrone.

Men alla var inte lika imponerande. Nate Diaz, som har 1–1 i matcher mot McGregor i samma viktklass som nattens match, tog till sociala medier för att ge sin kärnfulla bild av matchen.

”Nummer 3 är här”

– Svag som fan, skrev han först och hänvisade sannolikt till Cerrones insats innan han menade att hela fajten mycket väl kan vara uppgjord.

– Den här skiten är fejk, skriver han.

– Kom igen Nate, match nummer 3 är alltid här, vi är här Nate, säger Conor McGregor.

Det är oklart om Nate Diaz får chansen att möta McGregor en tredje gång. UFC:s guldgosse vill gå en match snart igen men frågan är om det blir i weltervikt eller om han går ner en viktklass där bland annat Khabib Nurmagomedov finns. Ryssen som besegrade McGregor i en skandalmatch. Khabib Nurmagomedov har dock redan en inplanerad titelfajt i april mot Tony Ferguson där nu McGregor sannolikt blir nästa motståndare för vinnaren där.

”Som en Rocky-fajt”

Helst vill han möta Nurmagomedov i Moskva. Något som UFC-basen är tveksam till av ekonomiska skäl.

– Hur mycket pengar är tillräckligt med pengar!? Jag älskar Ryssland och var i Moskva nyligen. De är så passionerade för MMA, vilket ställe. Det skulle vara som en Rocky-fajt, säger Conor McGregor.

En som också snabbt gav sig in och försökte pocka på uppmärksamheten var pensionerade boxaren Floyd Mayweather som på sin Instagram lade ut ”fejkade” affischer inför eventuella möten mellan mot både McGregor och Nurmagomedov.

– Floyd spenderar pengar snabbt. Han är långt från pensionerad. Den returmatchen kommer bli av, säger McGregor.

Mayweather vs McGregor 2
Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.