Publicerad:

Förre NFL-stjärnan har varit försvunnen i över ett år

Av: Emil Eiman Roslund

Publicerad:

Han lämnade barnen och ex-frun.

Nu har ingen sett förre NFL-spelaren Ralph Brown på över ett år.

– Många letar efter honom, utan resultat, säger Amanza Smith.

26 augusti 2019. Då lämnade Ralph Brown sina barn på skolan i Los Angeles. Sedan dess har varken de eller ex-frun tillika barnens mamma Amanza Smith sett den tidigare cornerbacken.

Sex dagar senare fick hon ett mejl.

– Han skrev: min situation är inte bra nu, jag kan inte ta hand om barnen ekonomiskt och det är inte säkert för dem att vara med mig. Och att jag måste ta hand om dem tills hans situation ändras, säger Amanza Smith till People.

Smith, tidigare modell och nu aktuell i Netflix-serien Selling Sunset, menar att den numera 42 år gamle Brown var en närvarande, lojal och hängiven pappa. Som påstås ha gjort av med alla sina besparingar efter NFL-karriären.

”Han lever”

– Hans bästa vän sedan 20 år har ingen aning om var han är. Han lever någonstans, för om han inte gör det skulle vi känna till det. Det är så många som letar efter honom, men utan resultat, säger Smith.

Två månader efter att han försvann försökte hon anmäla honom saknad hos polisen. Som anser att han inte är det, på grund av mejlet han skickade.

Ralph Brown spelade i NFL i tio säsonger i början av 2000-talet. Fyra för New York Giants, tre för Arizona Cardinals, två för Minnesota Vikings och en för Cleveland Browns.

Publicerad:
Publicerad: