”Maulers” kaxiga svar till Jon Jones

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Uppdaterad:

”Vill ha bältet du är skyldig mig”

Snart är Jon Jones tillbaka i MMA-oktagonen för att ta tillbaka sitt mästarbälte från Daniel Cormier.

Men Jon Jones har sikte på en annan motståndare – Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Och svensken duckar inte.

”Jag vill ha det där bältet du är skyldig mig”, skriver han på Facebook.

I den klassiska titelmatchen mellan Jones Jones och Alexander Gustafsson 2013 vann dåvarande titelinnehavaren Jones och försvarade bältet. En seger som var långt ifrån solklar, då domarnas beslut att tilldela Jones segern har ifrågasatts. När Jon ”Bones” Jones just nu laddar för att ta tillbaka titeln från nuvarande mästaren Daniel Cormier, så medger ”Bones” att han hellre hade fått möta svenske ”The Mauler” igen.

– Jag har redan slagit (Cormier) på ett enhälligt domslut så jag har inte riktigt den här känslan att jag måste besegra honom och plocka bort honom en gång för alla. Jag måste bara möta honom då det är han som har bältet. Jag känner mer för ett möte med Gustafsson. Jag behöver verkligen möta honom igen för att skingra alla tvivel, säger Jones till mmajunkie.com.

”Jag är här och väntar på dig”

Jon Jones blev fråntagen sin mästartitel efter att ha fällts för en smitolycka förra året. Matchen om den vakanta titeln då vanns av Daniel Cormier, som därefter försvarade bältet mot just ”The Mauler”. Den svenske MMA-stjärnan passar också på att blanda sig i uppsnacket inför titelmatchen, med ett facebooksvar till Jones kommentarer:

”Jon, fokusera bara på din fight med DC. Jag är här och väntar på dig. Du säger att du vill skingra alla tvivel. Jag säger att jag vill ha det där bältet du är skyldig mig från vår förra fight”.

Publicerad: