Äntligen premiär!

SPORTBLADET

I morgon kan du läsa Sportbladet i din Ipad: ”Det blir fantastiskt kul”

Klockan sju i morgon bitti är det dags.

Efter att Sportbladets Ipad-tidning hårdtestats av testpiloterna ska nu alla läsare få chansen att läsa Sportbladet på Ipad.

– Det blir fantastiskt kul. Responsen har varit enorm hittills, säger Sportbladets printchef Michael Poromaa.

Sportbladets Ipadsatsning har hyllats både av idrottsmän och våra testpiloter.

Nu är det till slut dags för alla läsare att ta del av nästa stora steg för Sportbladet.

När du bläddrar igenom tidningen kan du för första gången läsa om målen och segrarna, och sen se de rörliga bilderna i själva tidningen.

Tillsammans med extra funktioner som Supernytt och Superbörsen får du en sportbevakning som inte skådats tidigare.

’Häng med hela dagen’

– Vi tar nyheten från start till mål. Alla kan hänga med hela dagen. Och sen går det vidare, det är en grym spiral av både nyheter och fördjupning, säger Michael Poromaa, printchef på Sportbladet.

Och har du missat nåt gammalt nummer är det ingen fara, de finns i ett speciellt tidningsarkiv. Där kan du också välja nån av de andra upplagorna som säljs runt om i Sverige.

Gratis till februari

Precis som den vanliga papperstidningen kommer Ipad-tidningen att kosta pengar.

– Som ett öppningserbjudande kommer Sportbladet att erbjuda Ipad-tidningen gratis till sina läsare under en period. Men från februari kommer den att kosta för våra läsare, säger Pontus Ogebjer, affärsområdeschef Sportbladet.

– Vi har utvecklat en fantastisk produkt som vi verkligen vill ge chansen till så många som möjligt att få testa! Jag tror att får du leva med Sportbladet iPad fram till februari kommer ett starkt förhållande utvecklats som man helst inte vill lämna, säger Ogebjer.