Holm och Sjöberg i nytt bråk på Twitter

SPORTBLADET

”Jag är dödligt trött på hans lögner”

1 av 6

Nu är de igång igen, Patrik Sjöberg och Stefan Holm.

Men den här gången värre än någonsin.

”Somliga köper Lego för pengarna, andra köper kokain... människor har olika intressen i livet…”, skriver Holm på twitter.

– Han är totalt humorlös, säger Sjöberg till Sportbladet.

De har råkat i luven på varandra flera gånger genom åren. Men efter "Mästarnas Mästare" för två år sedan började rivalerna Patrik Sjöberg och Stefan Holm att jobba ihop som föreläsare.

Ett samarbete som höjdhoppsstjärnorna nu har brutit.

”Vi kör inga föreläsningar längre eftersom jag tyckte att konceptet inte höll…”, skriver Holm på mikrobloggen Twitter.

”Du Levererade inte Holm! Ta dig inte på så stort allvar det borde du ju fatta, särskilt efter OS omröstningen….”, svarade Sjöberg. Och sedan var fajten igång.

– Han har ingen humor som vanligt och har ingen självdistans. Han gillar inte att jag skämtar om honom i tv. Men det är ju med glimten i ögat, säger Sjöberg och fortsätter:

–  Jag var tvungen att markera. Jag har fått klagomål från kunder om att Stefan var oengagerad och inte höll måttet på förelösningarna. Jag ställde krav att jag ville jobba med någon som var 100 procent engagerad. Men i hans värld är det väl tvärtom.

”Har noll gemensamt”

Är ni ovänner på riktigt nu?

– Jag kunde inte bry mig mindre, det är bara roligt att han hakar på på en mikrosekund. Jag står inte och faller med Stefan Holm. Jag har aldrig umgåtts med honom. Jag har jobbat med honom och det har varit jätteroligt.

– Jag tycker att Stefan var en väldigt duktig höjdhoppare, topp 25 genom tiderna kanske. Men han verkar ha en annan uppfattning om sig själv som höjdhoppare än resten av världseliten.

Sportbladet har förgäves sökt Stefan Holm för en kommentar, men på twitter skriver han:

”Ovänner är vi inte, men vi har noll och intet gemensamt och jag är dödligt trött på hans halvsanningar och lögner om mig…”

Läs ordbråket på twitter – tweet för tweet