”Gustafson-feber i holländska klubben”

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Uppgifter: Feyenoord följer bägge bröderna

Samuel Gustafsson.
Foto: BILDBYRÅN
Samuel Gustafsson.

Simon Gustafson gör succé i Feyenoord.

Snart kan hans två bröder ansluta.

Enligt De Telegraaf scoutade holländarna tvillingbror Samuel i går kväll – samtidigt som lillebror Elias ansluter på provspel nästa vecka.

Elias Gustafson.

Det verkar råda Gustafson-feber i Rotterdam. Efter att sommarens nyförvärv Simon Gustafson slagit sig in i startelvan slog han igenom på allvar i helgen. Med ett mål och tre (!) assist i 5-2-segern borta mot Heerenveen utsågs han till veckans bästa spelare i holländska ligan.

Imponerade av Simons första tid i den holländska storklubben har Feyenoord nu börjat planera för framtiden, uppger De Telegraaf.

Enligt den holländska tidningen var klubbens scouter på plats i Göteborg i går kväll för att följa Simons tvillingbror Samuel under Häckens hemmaseger 3-1 mot Gif Sundsvall. Samuel gjorde 1-0-målet efter blott fyra minuter.

”Vi är tajta”

Vidare uppger De Telegraaf att ytterligare en Gustafson är intressant för Feyenoord. Enligt tidningen kommer lillebror Elias Gustafson, 18, att ansluta under nästa vecka för provspel med klubbens U19-lag.

Såhär sa Elias till GT i somras om Simons flytt till Feyenoord.

– Jag är stolt över honom och glad för hans skull. Vi bröder är tajta. Vi har alltid bott tillsammans och delar många intressen.

Elias spelar mittback för Häckens U19-lag och har ännu inte debuterat för A-laget.

Publicerad: