Avslöjar: Stjärnan gör comeback i SSL

Louise Wickström
Louise Wickström

Louise Wickström valde att lämna SSL och Täby för spel i allsvenska Åkersberga inför den här säsongen.

Nu gör den förra landslagsforwarden comeback i världens bästa liga.

Enligt Sportbladets uppgifter är 29-åringen klar för Kais Mora.

Här kommer en riktig värvningsbomb!

Enligt Sportbladets uppgifter har Kais Mora gjort klart med förra landslagsforwarden Louise Wickström som har vunnit både SM- och VM-guld tidigare i karriären.

I höst har 29-åringen spelat i allsvenska Åkersberga där hon svarat för elva mål och 19 poäng på tolv matcher, men nu lämnar hon alltså klubben för att göra comeback i världens bästa liga, SSL.

Ifjol levererade Wickström 29 mål och 42 poäng på 23 SSL-matcher med Täby vilket räckte till en tolfteplats i hela poängligan. Till det adderade hon sju mål och elva poäng på åtta slutspelsmatcher.

Tänkte sluta

I våras meddelade hon att första tanken var att sluta med innebandyn men skrev sedermera på för Åkersberga där hon direkt stämplades som en av de största värvningarna i klubbens historia.

Hon öppnade redan då för en SSL-comeback:

– Hungern efter ett SM-guld till kanske blir så stort att jag måste lira lite SSL igen. Det är inget jag kan svara på idag utan det får framtiden utvisa, sa hon till innebandymagazinet.se i samband med övergången till ”Ackers”.

Nu blir det alltså en SSL-comeback och den sker i Kais Mora, samma lag som slagit ut Wickströms Täby i semifinalen de två senaste säsongerna.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.