Tiger Woods ursäkt – skyller på medicin

Förklarar misstänka rattfyllan

avHampus Hagman

Den fallande golfstjärnan Tiger Woods greps misstänkt för rattfylleri i går – men enligt ett eget uttalande från i natt körde han inte påverkad av alkohol.

Woods skyller i stället på en ”mix av mediciner” och ber samtidigt om ursäkt till sin familj och fans.

Det var tidigt på måndagsmorgonen i staden Jupiter i delstaten Florida som Tiger Woods greps misstänkt för att ha kört bil onykter, enligt NBC Miami.

Enligt kändisnyhetssajten TMZ ska vittnen ha sett Woods köra ”svajigt över hela vägbanan” och poliserna ska ha uppgett att de kände en andedräkt av alkohol.

Men den forne världsettan hävdar nu själv att han inte körde berusad av alkohol. 41-åringen hävdar att utslaget berodde på ”en oväntad reaktion” av en blandning av receptbelagda mediciner.

LÄS WOODS HELA UTTALANDE HÄR:

Foto: AFP

"Jag förstår allvaret av vad jag gjorde och jag tar fullt ansvar för mina handlingar. Jag vill att allmänheten ska veta att alkohol inte var inblandat ”.

”Det som hände var en oväntad reaktion på mina läkemedel. Jag förstod inte att blandningen av mediciner hade påverkat mig så starkt.

"Jag skulle vilja be om ursäkt av hela mitt hjärta till min familj, vänner och fansen. Jag förväntar precis som ni gör mer av mig själv.

"Jag ska göra allt i min makt för att säkerställa att detta aldrig händer igen.

"Jag samarbetade fullt ut med polisen, och jag vill personligen tacka företrädarna för Jupiter Police Department och Palm Beach County Sheriff kontor för deras professionalism."

Källa: Daily Mail.

Texten uppdateras.

Foto: Seth Wenig / TT / NTB Scanpix
ARTIKELN HANDLAR OM