Jag verkar aldrig tröttna på poker

SPORTBLADET

Hektiskt september gick från sämre till bra

Nu känns det tomt och luften har gått ur mig efter ha spelat så mycket poker under hela september, både live och på nätet.

Blir nästan förvånad själv över att man orkar med dessa långa sittningar utan att tröttna.

Antar att det är just trötthet som gör att man ibland tar fel beslut och förlorar en stor pott. Dock har jag inte hunnit reflekterat över det då en ny chans och turnering i stort dykt upp varje dag under WCOOP (World Championship of Online Poker).

När eventet slutade gavs det tid till eftertanke och det är bara att konstatera att jag aldrig verkar tröttna på poker.

Inte så konstigt kanske när jag summerar resultaten för september månad, det var en av mina bättre månader någonsin både pengamässigt och när det kommer till roliga minnen.

Det mesta gick snett

Det började dock inte så bra. När jag startade i EPT Barcelona för första gången gick det mesta snett och när fel kort dök upp på rivern var jag ute.

Däremot vände det veckan därpå då vi (USA) lyckades vinna World Cup of Poker i Barcelona trots en dålig start. Sen över till London för spela i WSOPE där precis hela pokereliten fanns på plats.

Jag mötte på tufft motstånd och åkte till slut ut mot Gus Hansen efter att Gus floppat en kåk. Alltid trist att åka ut, men med en stark hemlängtan så gjorde det inget att jag fick åka hem ett par dagar tidigare.

Nu efteråt så har jag bara bra minnen kvar från London och är totalt sett nöjd över mitt spel i Europa.

En vecka på Disneyland

Vid hemkomsten fick jag lite tid med familjen och spel på nätet varje kväll. Totalt spelade jag 19 av 23 event i WCOOP, de första mindre bra men det vände ordentligt när jag vann event #6 (Pot Limit Omaha) och blev ett bracelet rikare och fick 168?000 dollar mer på kontot.

På agendan för oktober ser det väldigt tomt ut. Det enda som är inplanerat är en vecka på Disneyland med familjen.

Passar även på att gratulera alla svenskar som vann en hel del pengar under WCOOP.

Varje fredag turas tre pokervärldsmästare – Joe Hachem, Greg Raymer, Chris Moneymaker – om att skriva en krönika i Sportbladet. Alla tre spelar för Pokerstars.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker