Sportbladet

”Gunners kan bli riktigt farligt i slutspurten”

SPORTBLADET

Läs hela chatten med Peter Wennman

Sportbladets Peter Wennman chattade med läsarna från Manchester.

Peter Wennman säger: Hej, nu är jag på plats.

cityfan säger: Tjena Peter ! Har du någon färsk nyhet inför CL-mötena ?

Peter Wennman säger: Cityfan? Är vi med? Inte nåt direkt pinfärskt, men Kiko Macheda sitter på bänken och Giggs verkar vara ute ur bilden i kväll.

Pubban säger: Hej, hur skulle du ranka målvakterna i Liverpool jämfört med Chelsea? känns som att Petr C har tappat lite av sitt stor spel från föregående säsonger.

Peter Wennman säger: Förstår hur du tänker. Jag håller nog Pepe Reina snäppet högre just nu!

Petter säger: Hur mycket sämre är dagens Porto än det Porto som vann Champions League?

Peter Wennman säger: Bra mycket sämre. Det var Mourinhos gäng, en helt annan generation.

fredmeister säger: Undrar om du verkligen tror Gary Neville gjort sin sista viktiga match för United? Tycker att han kändes stabilare än O'shea när han kom ut på kanten

Peter Wennman säger: Han var väk okej...typ...när han gick ut på kanten. Men hade ändå problem. Villa satte in alla attacker på honom.Sir Alex har erkänt sitt misstag, och jag tror den gode Gary är körd nu. I alla fall i de viktiga matcherna, och det är väl bara viktiga matcher kvar i år...

malmget säger: Tjena Peter! Vilka tror du på emellan Liverpool och Chelsea i den kvartsfinalen? Är själv en Liverpool supporter så hoppas på ett bra svar.

Peter Wennman säger: brukar faktiskt tippa rätt när just dom två möts i CL. Extra svårt nu, tycker jag. Men Pool är ruskiga hemma i den här cupen och jag tror det blir 1-0. Sen har Chelsea bra chans att vända i returen. Diplomatiskt, jag vet...sorry.

Hampus säger: Har egentligen Porto någon chans överhuvudtaget att sätta käppar i hjulet på United? Själv tror jag inte det!

Peter Wennman säger: Tror inte jag heller. det kan bli rätt rejäl överkörning i kväll. Har satsat en slant på 3-0.

gabriella säger: varför tror du att ManU,Liverpool och Arsenal har så många mer anhängare runt om i världen? det tycker iallafall jag att det verkar som! Chelsea är ju ändå ett lag som brukar komma före både pool och arsenal!

Peter Wennman säger: De tre förstnämnda har längre tradition som topplag. Det var egentligen inte förrän Mourinho kom som Chelsea började utmana på världsnivå, så att säga.

Ze Roberto säger: Hej Peter! Vad är din åsikt om Carlos Tévez? Är han värd de 32 miljoner punden som det rapporteras om eller ska United satsa på någon av sina egna nya spelare som exempelvis Campbell, Welbeck eller Macheda?

Peter Wennman säger: Klockren fråga. Jag tror nämligen att Tevez ligger pyrt till nu. Sir Alex kan släppa honom i sommar nu när det kommer nya raketer underifrån.

Staffan säger: Tjena Peter! Vilket lag tror du vinner CL, och varför?

Peter Wennman säger: Drog ju till med Arsenal redan i höstas, så det vore ju ynkligt att ändra på det nu! Gunners kan bli riktigt farligt i slutspurten.

Simon Bank säger: Hej Peter! Vilket är ditt favoritlag? Och vilket är det lag du gillar absolut minst?

Peter Wennman säger: Har svårt för fanatism i alla former, men jag har ett gott öga till man City sen jag var grabb. Vet inte om jag riktigt ogillar nåt lag, tror inte det.

erton säger: varför tycker många att de är svårt att spela mot c.ronaldo?? enligt mig så är Zlatan Ibrahimovic mycket bättre

Peter Wennman säger: Hm...det är två väldigt olika spelartyper. Ronaldo lever på snabba ben. Svårt att försvara sig mot en som kommer i full fart och antingen dribblar förbi eller faller.

Christoffer säger: Varför har du ingen blogg? Vore skoj o läsa en blogg där du skriver om engelsk fotboll. Dina krönikor är grymma:D

Peter Wennman säger: Tackar. Om du köper Sportbladets fotbollsbilaga i påsk så kan du lösa i min krönika varför jag inte bloggar...

araz säger: Hej Peter! Manchester United underprester just nu, varför tror du att det har hänt, och just varför dom gör det nu? skador, avstängningar eller trötta och slutkörda?

Peter Wennman säger: Nästan omänskligt att kräva att de ska vinna hela tiden. Tufft program, skador o avstängningar. Men de vann senast trots att de spelade dåligt, det måste innebära ett jättelyft.

matte säger: Tjena ! vilken anffalare tror du att Liverpool värvar till nästa säsong ? vilken tror du är närmast en namnunderskrift ?

Peter Wennman säger: Det har ju snackats om David Villa, men det verkar inte bli av. Etoó, kanske.

Karl säger: Hade Ian Rush platsat i dagens Liverpool?

Peter Wennman säger: Ja. Han hade åtminstone kunnat få hoppa in när Torres behöver vila!

Moderator säger: Då tackar vi Peter Wennman för att han chattade inför kvällens Champions League.

Peter Wennman säger: Är det okej, så? Sorry för den långsamma uppkopplingen på mitt hotellrum i Manchester. ha det gott!

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet