Silja Line satsar på livepoker ombord

SPORTBLADET

"Många kommer uppskatta vår satsning"

Nu är det klart att Silja Line som första aktör i Sverige permanent kommer att kunna erbjuda turneringar i livepoker ombord på sina fartyg. Bakom det ligger ett samarbete med företaget Pokerevent och PAF som innebär att det kommer att kunna erbjudas pokerturneringar på samtliga Silja Lines fartyg.

– Efterfrågan på pokerspel ombord har länge varit stor, därför känns det extra kul att vara först ut att kunna erbjuda olika arrangörer att genomföra pokerturneringar för våra resenärer, säger Gordan Schmidt, affärsutvecklingschef på Silja Line.

Poker är utan tvekan ett av det mest populära och utbredda kortspelet i världen och i Sverige håller pokerfebern i sig. Intresset för internetpoker är enormt och nu söker också allt fler möjligheten att spela livepoker. Tack vare ett helt nytt unikt samarbete mellan Silja Line, företaget Pokerevent och åländska spelbolaget PAF blir det möjligt att arrangera pokerturneringar ombord på Silja Lines fartyg redan till hösten.

– Vi har under en tid diskuterat ett samarbete kring livepoker ombord och nu har allt gått i lås. Redan den 2 september kommer den som vill kunna delta i den första pokerturneringen ombord, säger Gordan Schmidt.

Livepoker socialare än nätpoker

Poker spelas av både män och kvinnor i alla åldrar, och Silja Line är övertygade om att pokersatsningen kommer att gå hem både hos spelare och företag på den svenska och finländska marknaden.

– Livepoker är kul och ett socialare sätt att spela än nätpoker och jag tror många kommer att uppskatta vår satsning. Dessutom har olika företag länge väntat på att kunna ordna större pokertillställningar ombord, vilket blir möjligt i och med det nya samarbetet, fortsätter Gordan Schmidt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker