Tatuerade Lacazettes ansikte på rumpan – nu har de mötts

avStaffan Dickson

Publicerad:

Om Alexandre Lacazette skrev på för Arsenal lovade supportern Sam Leach att tatuera in fransmannens ansikte någonstans på sin kropp.

Så när anfallaren satte bläck på kontraktet valde Sam Leach att sätta bläck på … sin rumpa.

Efter Lacazettes två mål på söndagen visade de tillsammans upp kändisskapets baksida.

Det började som ett dumt vad på Twitter. Arsenal-supportern Sam Leach från Hull lovade förra sommaren att han skulle tatuera Alexandre Lacazettes nuna någonstans på sin kropp om Arsène Wenger lyckades värva anfallaren från Lyon.

När övergången var ett faktum bara några dagar senare blev Sam Leach påmind om vad han lovat.

”De här har vi varit med om förut, eller hur?!” skrev Arsenal från sitt officiella Twitter-konto och länkade till Sams första inlägg.

– Jag funderade över hur jag skulle göra, men jag håller alltid det jag lovat så till slut bestämde jag mig för att göra det, sa Sam Leach i somras.

Och den 16 juli, drygt två veckor efter löftet i det första Twitter-inlägget, publicerade Leach en bild av sin högra skinka som då var prydd av en rejäl Lacazette-tatuering – även om Leach själv tyckte att den blev mer lik Derby-anfallaren Darren Bent.

Nyheten nådde snabbt fram till Lacazette själv som på sitt Twitter-konto skrev att han ville träffa Leach och ge honom en matchtröja.

Och på söndagen, över nio månader senare, fick de till slut träffa varandra. Lacazette hade bjudit in Sam Leach till London-derbyt mot West Ham, som han själv mycket lägligt gjorde två mål i.

Efter matchen publicerade Lacazette en bild där han pekar på tatueringen av sig själv på Leachs rumpa.

”När du bjuder in fanet som tatuerade ditt ansikte på sin.. kropp”, skrev Lacazette följt av tre gråtskratt-smileys.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM