Svenska folkets hälsningar till Kajsa

Foto: Saknad.
SPORTBLADET

Synd Kajsa, du är bäst!

Håkan Nilsson

Hej Kajsa. Krya på dig, det var väldigt synd att du inte kan vara med i OS.

Kalle, Bella och Filippa

Stefan Schwarz gjorde det! Han kom tillbaka, du kommer också tillbaka, du ska tillbaka, vi ska tillbaka, Sverige ska tillbaka i höjdhopp, Come on Kajsa, vi lider, ber, tror och hoppas.

Mvh Friidrottssverige Stockholm, Anders

Hej Kajsa! Vi ville bara skicka en bamsestor tröstkram till dig och hoppas att du snart mår bättre! Du är bäst!

Familjen Mörneson

Nej, va tråkigt att det hände. Hade hoppast att det skulle gå bra och att se dig i OS. Har följt dig länge nu och tycker du bäst. Krya på dig.

Eskil, Västerås

Hej Kajsa. Otroligt tråkigt det som hände i dag och att du missar OS. Men du kommer alltid att vara Sveriges stora stjärna i höjdhopp. Du är ju inte heller så gammal så du har säkert minst ett OS kvar i din karriär. Hoppas det går bra för dig. Och nu behöver du ju inte stressa för att bli bra eftersom det inte är något stort mästerskap på ett tag. Ha det bäst.

Kram från Amanda

Hej Kajsa, jag lider med dig. Jag såg det på TV och både jag och min fru fick tårar för vi vet vilket arbete du gjort för att få komma till OS. Men deppa inte det kommer fler OS och nästa gång kanske turen är på din sida. Vi önskar dig en god rehabiligtering samt vill se dig med ett OS-guld 2008.

Hälsningar Lennart

Lider verkligen med dig och jag hoppas på en snabb återhämtning trots att det måste kännas oerhört tungt just nu.

Tomas

Hej Kajsa. Läste med förskräckelse på nätupplagan av Aftonbladet vad du råkat ut för. Hade verkligen sett fram mot OS med dig. Nu får du krya på dig och vila dig riktigt inför nästa säsong. Mina tankar är med dig. Ha det nu så bra.

Kram till dig från Lotta

Kom igen! Det finns flera mästerskap runt hörnet. Du är ändå bäst, det vet du själv.

Ove, Norsborg

Krya på dig och hoppas att du blir bra snart. Många hälsningar från Ulla i Luleå

Hej Kajsa. Synd att du inte kan vara med i OS. Jag tycker det är så synd för dej. Och du måste ha fruktansvärt ont dessutom. Men du får krya på dej. Hoppas du blir bättre snart.

Sandra - ett stort fan

Kajsa. Vill bara säga hur tråkigt jag tyckte det var med din nya skada. Hur som helst ska du veta, även om det kanske inte gör att du känner dig gladare just nu, att svenska folket och alla dina fans står bakom dig och vill stötta dig och tänker på dig, precis som vi alltid har gjort.

Filip

Var i Båstad och kollade på tävlingen... Allt såg ju så otroligt bra ut på 1,80, bra hopp och långt över ribban. Tårarna rann längs mina kinder när du bars ut. Kommer sakna dig nåt otroligt under OS. Lider med dej o tänker på dej.

Ann

Hej Kajsa. Även om du blir borta ett tag, så hoppas jag och min familj att du kommer tillbaka. Du är världsbäst.

Annelie

ARTIKELN HANDLAR OM

Friidrott