Hammarby vill förlänga med Abbe Khalili

Abdulrahman Khalili sitter på ett utgående kontrakt.

Men nu vill Hammarby förlänga med mittfältaren – och ska inleda förhandlingar om ett nytt kontrakt inom kort.

– Vi ska sätta oss ner snart, säger sportchefen Jesper Jansson.

Hammarby spelade 3–3 mot AIK i helgens derby på Tele2 arena. En match där mittfältaren Abdulrahman ”Abbe” Khalili gjorde sina första minuter i årets allsvenskan. Han har dragits med en del skador senaste tiden, men har nu kört för fullt under ett bra tag och hoppade alltså in tre minuter i slutet av derbymatchen.

29-åringen skrev på för Hammarby i februari 2020 och sitter nu på ett kontrakt som går ut i den 14 juli. Nu vill Hammarby förläng avtalet med spelaren. Det bekräftar sportchefen Jesper Jansson.

– Ja, Abbe är en bra spelare och är igång nu och har varit det ett tag. Vi ska sätta oss ner med honom snart och se vad han vill.

– Men vi vill ha kvar honom, säger Jansson.

29-åringen har en gedigen karriär bakom sig och har spelat i klubbar som Mersin, Kasimpasa och Genclerbirligi. Han var även i Helsingborg när Jesper Jansson var sportchef där och han har även representerat IFK Värnamo. Hans moderklubb är Högaborg.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.