Ett ögonblick...

SPORTBLADET

...Patrik Syk, 31, projektledare och redaktör för Sportbladets supersatsning med 12 timmars live-tv från Silly seasons deadline-day. Vad kommer hända?

– Vi sänder live­ från 12–24 med fullt fokus på sista dagen på transferfönstret. Vi kommer gå i genom alla övergångar i de stora ligorna under Silly season, vi håller koll på alla rykten och affärer som sker under dagen. Dessutom livesänder vi den glödheta Europa League-lottningen direkt i vår studio. Och läsarna kommer kunna ställa frågor om allt som händer i vår chatt.

Vilka kommer finnas med?

– Alla! Erik Niva, Simon Bank, Markus Leifby, Patrik Sjögren och Kalle Karlsson finns i studion hos Mattias Lönngren och på telefon kommer vi ha Jennifer Wegerup, Johanna Frändén och Robert Laul.

Det är en jäkla satsning, när föddes idén och varför?

– Den föddes redan förra sommaren, men då var vi inte tillräckligt förberedda för något så här stort. I år kände vi att är det några som ska göra det så är det vi.

Vad är så speciellt med Silly season?

– Det finns inget som säljer som förväntningar, så enkelt är det. Silly season är förväntingar och förhoppningar, alla hoppas på rätt värvning som ska kunna göra att just ”min” klubb vinner titlar kommande år.

Vilken är din egen drömvärvning i morgon?

– Jag vill ha Llorente till Liverpool, men jag tror tyvärr på Tottenham,

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Nu önskar jag mig bara en bra sändning i morgon.