Kärleken tog Gago till Båstad

SPORTBLADET

Real Madrids stjärna hejar på Dulko i Swedish Open

Foto: Foto: Bildbyrån
Med pojkvännen Gago på läktaren tog sig Gisela Dulko till kvartsfinal i Båstad.

Kärleken spirar i Båstad.

Den argentinska tennisstjärnan Gisela Dulko hejas fram i damernas Swedish Open av sin pojkvän – Real Madrids världsstjärna Fernando Gago.

Foto: Torsten Laursen
30 love? Tennisstjärnan Gisela Dulko och Real Madrids Gago är sportvärldens hetaste par. Nu är det i Båstad – och sällan mer än några meter ifrån varandra.

Gago och Dulkos romans är den hetaste i sportvärlden just nu. I hemlandet

Argentina skrivs det spaltmeter om det nyblivna paret men de har sällan synts tillsammans.

Även i Båstad försöker de undvika nyfikna blickar men de har ändå inte kunnat låta bli att pussa varandra.

Gago har nykärt följt Dulko överallt i den skånska tennismetropolen, gärna ett par steg bakom henne för att slippa uppmärksamhet. Under hennes matcher har han suttit på läktaren tillsammans med hennes bror och coach Alejandro.

Många flickor

Gagos kärleksaffärer har länge varit en följetong i argentinska medier. För ett par år sedan var han inblandad i ett riktigt triangeldrama sen han dateat både en känd argentinsk skådespelerska och en fotomodell på en och samma gång.

Flickorna har enligt argentinska medier sedan bytts ut på löpande band, senast var det fotomodellen Luli Fernandez som spolades i slutet av april till förmån för Dulko.

Testade också banorna

Både Gago och Dulko är vana med uppmärksamheten sedan de båda betraktades som exceptionella talanger. Dulko spelade sin första ITF-turnering redan som 14-åring och Gago ingår i Argentinas gyllene generation med Messi och Agüerro.

Men under veckan har Gago inte bara hängt efter sin turturduva.

I går försökte han sig själv på ett träningspass på en av Båstads otaliga tennisbanor innan han tog plats på läktaren och såg flickvännen ta sig vidare till kvartsfinalen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tennis