Spelarna betalar supporterbussen

Foto: PER WIKLUND / BILDBYRÅN

avCornelia Wikström

SPORTBLADET

I går vann Mullsjö rysaren mot Storvreta och utjämnade därmed semifinalserien i innebandy.

Nu bjuder spelarna supportrarna på bussresan till Uppsala för den femte semifinalmatchen.

– Stödet de ger oss är värt att lägga ner pengar på, säger Mullsjö-spelaren David Gillek.

Semifinalserien mellan Mullsjö och Storvreta har kommit att bli en riktigt spännande historia. Under tisdagen kvitterade Mullsjö till 2–2 i matcher efter ett sent avgörande i förlängning. Nu kliver spelarna fram och betalar bussresan till den femte semifinalmatchen uppe i Uppsala på torsdag.

– Ledarstaben och spelarna pratade om det, att vi ville göra något för supportrarna här i slutspelet. Det de gör och har gjort hela säsongen är oerhört viktigt och stödet de ger oss är värt att lägga ner lite pengar på, säger lagkapten David Gillek.

Enligt Gillek hoppas man kunna fylla en buss med supportrar som ska ge laget extra stöd under torsdagens viktiga match i IFU Arena.

– Vi har ju haft 50-100 supportrar som har stöttat oss nu i varje match och vi vill betala igen lite. Deras stöd har gjort att det känns som att spela på hemmaplan även fast det är borta.

Om det blir en game 7, betalar ni den med?

– Det kanske vi får göra. Förhoppningsvis blir det bara sex matcher men blir det en sjunde så kanske man får leta upp sparpengarna också, säger Gillek och skrattar.

ARTIKELN HANDLAR OM