MLB

Efter dödsfallet – en av klubbens anställda kan vara inblandad

Baseballstjärnan Tyler Skaggs kvävdes till döds av sina egna uppkastningar

avIbraheem Alsalman

Baseballstjärnan Tyler Skaggs hittades död på ett hotellrum i juli.

Nu har obduktionsrapporten kommit, som visar att Skaggs dog av en överdos.

Samtidigt misstänker familjen att en av klubbens anställda kan vara inblandad i dödsfallet.

Det var i juli som Los Angeles Angels pitcher Tyler Skaggs hittades död på sitt hotellrum inför bortamatchen mot Texas Rangers. Amerikanen blev 27 år.

”Det är med stor sorg som vi meddelar att Tyler Skaggs avled i dag i Texas”, skrev MLB-klubben i ett uttalande.

Enligt amerikanska medier tydde ingenting på att brott kan ligga bakom tragedin. Inte heller fanns det tecken på att Skaggs ska ha begått självmord.

Nu kommer det nya uppgifter.

Foto: JAMIE SQUIRE / TT

”Djupt förkrossade”

Los Angeles Times har tagit del av obduktionsrapporten där det framgår att basebollstjärnan hade en blandning av alkohol, det smärtstillande preparatet Fentanyl och morfin i kroppen.

Rapporten slår samtidigt fast att det var en olycka och att Tyler Skaggs kvävdes till döds av sina egna uppkastningar. Han hittades död, fullt påklädd, liggande i sin säng.

Familjen hävdar i ett officiellt uttalande att en av klubbens anställda kan, på något sätt, vara inblandad i det tragiska dödsfallet. De har tagit in en advokat som kommer att reda ut hela fallet.

”Vi är djupt förkrossade över att vår älskade Tyler gick bort till en följd av en blandning av farliga droger och alkohol. Han är inte en sådan person. Vi blev chockade när vi tog reda på att en av klubbens anställda kan ha orsakat detta. Vi kommer inte ge oss förrän vi har fått reda på sanningen. Vi vill veta hur Tyler fick tag i drogerna.

ARTIKELN HANDLAR OM

MLB