NFL-stjärnan efterlyst av polis

NFL-stjärnan Odell Beckham Jr har hamnat i blåsväder.

27-åringen har efterlysts av New Orleans-polisen efter att ha slagit en säkerhetsvakt på rumpan, skriver ESPN.

För några dagar sedan befann sig Odell Beckham Jr, till vardags i Cleveland Browns, i New Orleans för att se sitt gamla collegelag Louisiana State University möta Clemson i NCAA-finalen i arenan Mercedes-Benz Superdome.

LSU vann finalen med 42–25 och efteråt var Beckham Jr med och firade.

I veckan har en video cirkulerat där Beckham Jr ses slå till en av arenans säkerhetsvakter på rumpan. Något som gjorde att säkerhetsvakten lämnade in en anmälan.

Odell Beckham Jr i Cleveland Browns
Odell Beckham Jr i Cleveland Browns

Riskerar fängelse och böter

Nu skriver flera amerikanska medier att polisen i New Orleans har efterlyst Odell Beckham Jr. Om NFL-stjärnan skulle fällas riskerar han fängelse i upp till sex månader och böter på 1000 dollar, drygt 10 000 svenska kronoe, enligt ESPN.

”Vi är medvetna om incidenten och har varit i kontakt med Odell och hans representanter. De samarbetar med rätt myndigheter för att på lämpligast sätt gå till botten med situationen, skriver Cleveland Browns i ett pressmeddelande.

Efter slutsignalen sågs även Beckham Jr dela ut kontanter till spelare i LSU. Något som bryter mot collegeidrottens regler.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.