Tyson Fury

Tyson Fury förd till sjukhus – kan opereras

Av: 

Ibraheem Alsalman

SPORTBLADET

Otto Wallin spräckte Tyson Furys ögonbryn.

Efteråt var britten tvungen att uppsöka sjukhus för operation.

– En sådan skada kan avsluta hans karriär, säger pappan, John Fury, enligt The Sun.

Otto Wallin stod alla tolv ronderna och gav Tyson Fury en ordentlig match. I den tredje ronden fick svensken in ett bra slag som spräckte Furys ögonbryn.

– Det slaget ändrade matchen helt. En stor del av fighten kunde jag inte se något med mitt vänstra öga, sa världens bäste tungviktare i segerintervjun efteråt.

Britten valde att stå över presskonferensen efter matchen och istället fördes han till sjukhuset där han förväntas genomgå en operation för att sy ihop ett djupt jack i ögonbrynen.

”Kommer förstöra karriären”

Skadan har fått Tyson Furys pappa, John Fury, att bli orolig – och öppet kritisera sonens team. Han hävdar att skadan kan avsluta 31-åringens karriär i förtid.

– En sådan skada kan avsluta karriären. Han kanske behöver en större operation, vilket gör att han blir borta länge. Jag är orolig för det, säger John Fury till The Sun och fortsätter:

– Om de ville så hade de kunnat sätta honom i ringen direkt från baren och han hade kunnat fajtas längre än vad han gjorde i dag. Om jag fick bestämma så hade jag bett min son att sparka hela sitt team. Om han behåller de människor han har runt omkring sig så kommer han förstöra sin karriär.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

LÄS VIDARE

”Folk i min närhet har dött av detta”

ÄMNEN I ARTIKELN

Tyson Fury

Otto Wallin

Boxning