Stjärnans tabbe – flög till fel land

SPORTBLADET

Kompisen hånar Dan Cates efter jättemissen: ”Ett fint exempel på en av mina vänner”

För mycket resande världen över kan lätt bli snurrigt.

Fråga bara Daniel "jungleman12" Cates som råkade flyga till fel land.

– Det har aldrig hänt förut, säger han.

Daniel "jungleman12" Cates skulle resa till San José del Cabo i Mexiko, ditt många av de amerikanska pokerproffsen flyttat efter Black Friday. Cates var dock inte uppmärksam nog att titta på sin biljett innan kan klev på flygplanet. I stället för San José i Mexiko, landade han i San Jose i Kalifornien. Det uppger den danska pokersajten pokernyhederna.com.

Avslöjad av kollega

En annan highstakes-spelare, Justin "BoostedJ" Smith, var den som visade omvärlden Cates misstag genom att publicera en sms-konversation dessa två emellan på Instagram, där han också passar på att håna sin vän i bildtexten.

– Mina damer och herrar, ett fint exempel på en av mina vänner. Fantastiskt att vara omgiven av såna här typer, jag har också mina ögonblick. Den största heads-up vinnaren online de senaste fem åren: Jungleman, skriver Smith i bildtexten.

"Av misstag åkte jag till San José"

När ett pokerproffs reser runt och deltar i den stora turneringscirkusen världen över kan det snabbt bli en vana att vara på väg i luften. Caniel Cates verkar uppenbarligen blivit allt för van vid det och dubbelkollade inte vilket land han reste till. Han råkade alltså flyga till San José i Kalifornien, lite längre upp på den nordamerikanska västkusten, i stället för San José i den mexikanska staden Cabo. Mellan de olika städerna är det en restid på 26 timmar med bil, om nu Cates framöver föredrar det framför flyg.

– Av misstag åkte jag till San José flygplats i stället för San José Cabo flygplats. Det har aldrig hänt förut, skriver han i ett sms till Justin "BoostedJ".

ARTIKELN HANDLAR OM

Poker