Dåligt väder men ändå en härlig golfweekend

SPORTBLADET

”Fullt på läktarna”

Fredrik Sandberg från Gislaved var en av fyra personer som vann två flygresor och entrébiljetter till SAS Masters på Arlandastad den gångna veckan.

– Det var fin inramning och fullt på läktarna, berättar han.

Foto: Fredrik Sandberg var en av vinnarna som fick åka till SAS Masters.

Att just Fredrik var en av dem som vann biljetter på Sportchansen var passande – han har ett stort golfintresse och har spelat mycket. Men aldrig varit på en tävling som åskådare förut.

– Men efter det här blir det naturligtvis fler gånger. Det var kanon, säger han nöjt efter att ha följt tävlingen under de två avslutningsdagarna.

Följde Patrik Sjöland

Fredrik och hans resesällskap – vinsten var resa och entré för två personer – hade tur. De ville följa Gislavedssonen Patrik Sjöland under tävlingen och han klarade cutten, vilket innebar att han fick spela lördag och söndag.

– Det var ju Patrik vi följde men tyvärr höll han inte hela vägen ut. Han klarade cutten men gjorde sex över sista dagen så det var lite synd.

”Det var riktigt trevligt”

Fredrik fortsätter:

– Men det var svåra förhållanden. Det blåste ganska bra och kom regn sista nio bollarna. Vädret är ju alltid lite så att det har inverkan men det var ändå fullt på läktarna vid 18:e hålet (där sjutusen åskådare får plats, reds anm). Men det var riktigt trevligt med mat och barer där.