Bojan i tårar efter gripande berättelsen

1 av 2
SPORTBLADET

Olivia Schough berättade i Viasat om sin mammas bortgång.

Då föll experten Bojan Djordic i tårar i studion.

– Det känns ända in i hjärtat, säger han.

Inför Sveriges premiär mot Sydafrika berättade Olivia Schough om sin mamma som gick bort i bröstcancer när landslagsstjärnan var 17 år.

Sjukdomen slog till redan när Schough var sex år gammal.

– Så länge jag kan minnas har hon varit sjuk. Jag hade panikångest och sådant under tiden, säger hon i Viasat och fortsätter:

– Jag saknar henne. Det är galet att det har gått sju år nu och det är fortfarande väldigt jobbigt. Särskilt för att jag vet hur mycket hon älskade min fotboll och mina systrars fotboll och all musik. Det är tråkigt att hon inte får uppleva det med oss.

Bojan tagen

Schoughs gripande berättelse fick Viasats expert Bojan Djordic att falla i gråt i studion.

– Det ger perspektiv, det är jobbigt. Jag vet inte vad jag ska säga, hon är en hjälte. Min flickvän Maria förlorade sin mor för två år sedan, min bästa vän var med om samma sak. Jag har fortfarande min mamma kvar. Det är mitt liv, fotboll i all ära, men det finns inget som kommer så nära som familjen.

Djordjic fortsätter:

– Man ska alltid uppskatta sina föräldrar och säga att man älskar dem en extra gång. Det är viktigt att ha familjen nära. Man tar dem för givet ibland. Det blir väl några samtal hem till mina föräldrar efter den här sändningen.

ARTIKELN HANDLAR OM